Opdatering vedr. Covid19 og auktionsbranchen 7. december 2021Efter kontakt med Erhvervsstyrelsens hotline, har vi fået oplyst, at auktioner er omfattet af reglerne for detailbutikker = mundbind fra man kommer ind til man går. Medarbejdere med Coronapas friholdes fra kravet og skal holde passende afstand.

Covid19 – Lempede restriktionerCovid-19 restriktionerne er nu lempet, således at følgende gælder for udvalgsvarebutikker: Der gælder følgende arealkrav for alle butikker, som offentligheden har adgang til. Hvor mange kvadratmeter, der må være pr. kunde, afhænger af den totale størrelse af butikken. Der er flere kategorier i arealkravet for udvalgsvarebutikker: Jo større arealet er, des færre kunder er tilladt… Læs mere »

Covid19 – Gradvis genåbningDer er pr. 1 marts nye regler omkring genåbning. Til information hermed link til pjecen vedrørende ”Gradvis genåbning af Danmark” ,  bemærk at auktionshuse som udgangspunkt betragtes som udvalgsvarebutikker. Med venlig hilsen – på bestyrelsens vegne Mogens og Frederik

Covid19 – informationFra i dag (d. 29/10 2020) er der kommet ny bekendtgørelse om covid-19, og Mogens og jeg skitserer hvordan vi alle i auktionsbranchen skal forholde os fremover, i henhold til ”Lovtidende A” af Sundheds- og Ældreministeriet, den 28. oktober 2020: Vi er klassificeret som detailhandel (butik). Alle ansatte og kunder i detailhandlen skal bruge mundbind eller visir på… Læs mere »

Covid19 – retningslinjerI forbindelse med situationen omkring Covid19 pandemien har det været en udfordring for de fleste auktionsledere at finde vejen frem til om og hvordan auktioner lovligt har kunnet afvikles. I den sammenhæng har foreningens bestyrelse haft kontakt til Covid19 beredskabet ved Rigspolitiet for at få afklaret, om auktioner sidestilles med butikker eller med arrangementer og… Læs mere »

God påskeKære alle medlemmer i Auktionslederforeningen, Der er sket meget i foreningen de sidste par år, efter at Mogens og jeg tiltrådte. Ingen kunne i sin vildeste fantasi, have forestillet sig den situation vi alle nu er havnet i. Alt er pludselig blevet anderledes, og vi skal alle indrette os og gøre tingene på en anden… Læs mere »